TANHEISER KRAFTBEER EN  ILGUCIEMA KVASS

Tanheiser Kraftbeer – a stylish emotional drink.

Tanheiser Kraftbeer honey.  A top fermentation beer based drink of barley and rye malt with delicate sweet honey taste and soft bitterness. Contains no preservatives, flavour enhancers, colouring agents.

Ingredients: barley malt, rye malt, honey Alcohol: 5,5%

Tanheiser Kraftbeer cherry.  A top fermentation beer based drink of barley and rye malt with delicate cherry flavour. Contains no preservatives, flavour enhancers, colouring agents.

Ingredients: barley malt, cherry concentrate (9.1%)

Alcohol 5.5%”


Tanheiser Kraftbeer apple. A top fermentation beer based drink of barley and rye malt. Contains no preservatives, flavour enhancers, colouring agents. A strong beer with apple juice content.

Ingredients: barley malt, apple juice concentrate (10.8%).

Alcohol: 7.7 %

 Tanheiser Kraftbeer cranberry. A top fermentation beer based drink of barley and rye malt with a bit of sour flavour of cranberry. Contains 20% of cranberry juice. Contains no preservatives, flavour enhancers, colouring agents.

Ingredients: barley malt.

Alcohol: 5.0%

Tanheiser Kraftbeer black currant. A top fermentation beer based drink of barley and rye malt with specific sour flavour of black currants. Contains no preservatives, flavour enhancers, colouring agents. Rich berry taste and nice colour.

Ingredients: barley malt, black currants concentrate (3.2%).

Alcohol: 5.5%

Tanheiser Kraftbeer ginger&cannabis. An amber beer based drink with hempseed-ginger-hop flavour. Contains 30% of non-alcoholic hempseed-ginger drink. Contains no preservatives, flavour enhancers, colouring agents. Features strong festive flavour. Popular on festivals and celebrations.

Ingredients: barley malt. Alcohol: 5.7%

Kvass is een traditionele, licht koolzuurhoudende en niet- tot licht alcoholische drank uit Rusland, Oekraïne en andere Oost-Europese landen. De drank wordt gemaakt op basis van water, roggemeel en mout, dat een gistingsproces doormaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *